Datavernietiging.

Rhenus Data

Project Description

Vertrouwelijke gegevens vernietigen wij snel en 100% veilig
Rhenus Data/DocuCare is een toonaangevende onderneming die gespecialiseerd is in het inzamelen en vernietigen van vertrouwelijke gegevens. Wij staan voor een milieuvriendelijke vernietiging en voldoen aan de strengste en hoogste veiligheidseisen. Wij vernietigen / versnipperen / shredderen bij ons op locatie, maar ook bij u voor de deur met gespecialiseerde voertuigen. Elke vernietiging geschiedt volgens Europese norm DIN 66399, veiligheidsklasse 5. We zijn ISO 9001-2008, OPK en CA+ gecertificeerd. Als bewijs van de veilige en vertrouwelijke vernietiging ontvangt u van ons een vernietigingscertificaat.

Vertrouwelijke gegevens op papier en harde schijven vernietigen
Elk document heeft een levenscyclus. En gedurende die hele cyclus is uw document bij ons in vertrouwde handen. Het omgaan met zeer vertrouwelijke en gevoelige data is onze kernkwaliteit. Van digitaliseren en archiveren tot aan de vernietiging: we behandelen uw documenten veilig, deskundig en vertrouwd.

Vertrouwelijke gegevens moeten worden beschermd tegen toegang door onbevoegden, ook aan het einde van de levensduur. De oplossingen van Rhenus Datavernietiging / DocuCare zijn al vele jaren doeltreffend gebleken en voldoen aan alle wettelijke eisen.

Na vernietiging worden de restproducten gerecycled. De papiersnippers worden verwerkt tot nieuw papier. Metalen en kunststof resten van datadragers worden in Duitsland opgewerkt tot zuivere grondstoffen (ijzer, aluminium, koper etc.)

Project Details

  • Date januari 14, 2013
  • Tags Archief vernietiging, Datavernietiging, Harde schijven vernietigen
Launch Project
Back to Top